Gotovi hrastov parket iz naše ponude je 100% drveni pod, dugotrajan i napravljen je od višeslojnog tvrdog drveta.

U pitanju je gotov parket koji je odmah spreman za postavljanje. Parketi se isporučuju u dužicama i mogu se ugraditi za jedan dan. Odmah nakon postavljanja parketa možete hodati po njemu, što znači da je vaš parket već osušen, lakiran, pa nema velike prašine od brušenja, nema isparenja od lakiranja, nema čekanja da se površinski sloj osuši. Hrast je najčešće korištena drvna vrsta za izradu parketa i simbol za izdržljive parkete sa vrlo živom strukturom i bojom. Može se ugraditi ako imate podno grijanje.

Gotovi hrastov parket

Hrastov parket – tradicija i kvaliteta

Izabrati parket proizveden iz određene drvne vrste prije svega je stvar osobnog ukusa. Netko može preferirati svjetlije vrste drveta dok će se neko radije odlučiti za tamnije, egzotične tonove.

Hrast je drvna vrsta koja se najčešće koristi za proizvodnju parketa, i hrastov parket je najprodavanija vrsta parketa u Europi. 
Drvo hrast (eng. Oak, lat. Quercus) porijeklom je iz Europe (Balkan, Rusija, Ukrajina) i simbol drveta “hrast” predstavlja asocijaciju za snagu i sigurnost. Lijepe boje, dostojanstven i tvrd, hrast ima idealne osobine za materijal drvenih podnih obloga. Hrastov parket je simbol za izdržljive parkete sa vrlo živom strukturom i bojom, iz tog razloga hrastov parket uvijek predstavlja savršen izbor i kao takav je preteča svim drvenim podovima. Mogućnosti se kreću od mirnih, otmjenih dužica u jednoj nijansi, do živahnih kombinacija sa različitim privlačnim svjetlijim i tamnijim lamelama. 

Hrastov parket pogodan je za ugradnju u dnevnim, dečjim i spavaćim sobama, kao i u hodnicima. Također, tvrđe drvne vrste poput hrastovog parketa pogodnije su za prostorije sa većom prohodnošću. Može se postaviti i u uvijetima podnog grijanja. Temperatura na površini parketa ne smije biti veća od 25°C i podno grijanje mora biti izvedeno na siguran način, bez hladnih polja. Zbog svoje velike osjetljivosti na temperaturu, drvo poput bukve ili javora se ne preporučuje uz podno grijanje. 

Hrastov parket napravljen od 100% hrastovog drveta nudi vam dugotrajno lijepizgled, tradiciju i kvalitetu. U pitanju je višeslojni parket od tri sloja drveta. Zbog lijepe boje drveta, izdržljivosti i dugotrajnosti, kao i mogućnosti da se ugradi u uvjetima podnog grijanja, većina naših kupaca odlučuje se baš za hrastov parket. Cijene hrastovog parketa možete saznati u našoj trgovini ili upitom za ponudu.


Izaberite parket za vaš dom iz snova

Dobar izbor parketa može vaš ptostor pretvotriti u dom iz snova.

Salsa parketi

KLJUČNE KARAKTERISTIKE

  • Širok izbor dezena  
  • Otporan na habanja i oštećenja 
  • Jednostavna ugradnja i ekonomično održavanje
  • Odgovarajući asortiman lajsni 
  • Garancija 30 godina

TEHNIČKE I EKOLOŠKE SPECIFIKACIJE

Površinski tretman: Proteco Natura
Ukupna debljina: 14 mm
Debljina habajućeg sloja: 3,60 mm
Ukupna masa: 7,5 kg/m²
Sistem zaključavanja: T-Lock

Za sva dodatna pitanja naš stručni tim stoji Vam na raspolaganju. Obratite nam se s povjerenjem!