Inspiracija…

tepih, moderni tepisi, kako odabrati tepih

100 % INSPIRATIVNO

Kako odabrati idealan tepih

Ne trebate biti dizajner interijera kako bi mogli izabrati savršen tepih. U nastavku Vam donosimo nekoliko stručnih savjeta koji će vam pomoći kako odabrati odgovarajući tepih.

vuneni tepih, vuneni tepisi, tepih od vune

100 % PRIRODNO

Vuneni tepih – unesite prirodu u Vaš dom

Naučite, otkrijte i istražite nevjerojatne blagodati vunenih tepiha. Donosimo 10 činjenica o vuni i zašto odabrati vuneni tepih.

klasicni tepih

100 % UNIKATNO

Unikatni tepisi od visokokvalitetne vune

Ručno izrađeni s visokokvalitetnom ručno predenom vunom obojenom biljnim ekstraktima. Izrađuju se isključivo na sjeveru Afganistana i na sjeverozapadu Pakistana. Starinski tepisi različitog podrijetla, koji su reinterpretirani u nekoliko različitih kvaliteta, služe kao predlošci.

woman sitting on the floor using a laptop

HRVATSKI PROIZVOD

Tuftani tepisi, po Vašem dizajnu

Imamo veliko zadovoljstvo predstaviti vam novu mogućnost! Hrvatski tepisi – Izvanredan proizvod, što po kvaliteti, dizajnu, izradi a najveći plus mu je što je proizveden u Hrvatskoj! Prednost je da možete naručiti bilo koji dezen.

tapison ploče, tapison kocke, tekstilne ploče za urede, objektni tepisoni, tepisi split

INOVATIVNO I MODERNO

Tapison ploče za urede i poslovne prostore

Tapison ploče SKY su idealno rešenje za poslovne i javne prostore! Brzo i lako se postavljaju, izdržljive su i čine prostor još udobnijim i inspirativnijim!

100 % PRIRODNO

Luksuzni tepisi svilenkastog sjaja

Zadovoljstvo nam je predstaviti kolekciju tepiha visokog sjaja, ručno satkanih tradicionalnim metodama od visokokvalitetnog i 100 % prirodnog vlakna TENCEL ™ koji reflektira svjetlost i stvara luksuzni svilenkasti sjaj. TENCEL® se proizvodi ekološki odgovornim postupcima od brzorastućih stabala Eukaliptusa.