U našoj ponudi modernih strojnih tepiha i ručno čvoranih tepiha, u skladu sa aktualnim trendovima pronaći ćete onaj koji najviše odgovara Vašem prostoru. Inovativna svojstva tepiha će Vam olakšati održavanje. Moderni tepisi daju originalan pečat svakom prostoru, preko čupavih i mekih tepiha za izuzetnu udobnost, do raznih kombinacija boja.

Slika tepiha rijetko odgovara stvarnom tonu boje pa savjetujemo svakako doći u našu trgovinu kako bi ste vidjeli i opipali tepih. Bitno je i naglasiti, da je u trgovini ponuda tepiha puno šira i naš stručni tim će Vam pomoći pri odabiru idealnog tepiha za Vaš interijer.

Moderni tepisi – najnovije kolekcije strojnih tepiha

Izbor boja, dezena, struktura, dimenzija i oblika tepiha nudi neizmjerne mogućnosti uklapanja u svaki interijer.

 

Visokokvalitetni vuneni tepisi ručno čvorani 

Visokokvalitetni i moderni tepisi, vuneni ručno čvorani tepisi

 

Tepisi po Vašem dizajnu, proizvedeni u Hrvatskoj

mamo veliko zadovoljstvo predstaviti vam novu mogućnost! Hrvatski tepisi – Izvanredan proizvod, što po kvaliteti, dizajnu, izradi a najveći plus mu je što je proizveden u Hrvatskoj! Prednost je da možete naručiti bilo koji dezen. U našoj galeriji i trgovini možete pogledati neke od dezena koji su do sada izrađeni, ali dezen vam nije ograničenje. Također, možete naručiti i točno određenu dimenziju, unutar maksimalnih dimenzija.
Pogledajte ponudu!

Posjetite nas u našoj trgovini tepiha i podnih obloga u Splitu. Nalazimo se na adresi Josipa Jovića 10 (250 m od trgovačkog centra Mall of Split). Osigurano parkiralište ispred ulaza u trgovinu.

Za sva Vaša dodatna pitanja i želje, naš stručni tim stoji Vam na raspolaganju.

Radujemo se Vašem posjetu!