SYLKA™ – tepisi za plovila od 20 do 100 metara i superjahte

Razvijeni korištenjem inovativnog NuSilk™ sustava vlakana, SYLKA™ tepisi daju izgled i dojam prirodne svile, ali uz vrhunsku izdržljivost – čineći SYLKA™ savršenim izborom za superjahte i druga luksuzna morska plovila.

Komercijalna klasa SYLKA™ znači da lako podnosi oštećenja od sunca i prolijevanje, uključujući slanu vodu. Njegova sposobnost da izdrži veliki pješački promet također čini SYLKA™ idealnim za čarter brodove i brodove za krstarenje, uključujući i prometna područja poput stubišta, salona i predvorja.

Dostupan u nizu dizajnerski prilagođenih prirodnih nijansi, SYLKA™ ima izgled prirodne svile, a istovremeno nudi izvanrednu dugotrajnost, postojanu boju i jednostavno održavanje.

SYLKA™ se može prilagoditi bilo kojoj nijansi za minimalne narudžbe od samo 20 četvornih metara, uz malu nadoplatu za bojanje.

Način na koji SYLKA™ kombinira luksuz i praktičnost znači da naše proizvode redovito specificiraju visokoprofilni graditelji brodova i dizajneri interijera za plovila u rasponu od 20 metara do 100 metara i više superjahti.